митрополит Онуфрий7  Вперше в ефірі на телеканалі «Інтер» дивіться «Слово Предстоятеля» 27 жовтня 2018 року о 8:30. Звернення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія до всіх українців транслюватиметься щосуботи вранці. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на inter.ua. «Сьогодні, коли Православна Церква переживає серйозні виклики, людям особливо необхідна підтримка і потрібні слова, які зміцнюють віру, — повідомляється в анонсі телеканалу. — «Інтер» дає можливість мільйонам вірних Української Православної Церкви почути свого Предстоятеля — людину, який вважається безумовним авторитетом в Православному світі, якого люблять, цінують і поважають парафіяни».
;Блаженніший Митрополит Онуфрій буде говорити про те, що важливо зрозуміти і пропустити через своє серце, щоб знайти спокій і усвідомлення сьогоднішнього дня, набути впевненості в завтрашньому дні. І внутрішньо прийти до миру.
Те, що у людей є потреба у цьому, видно в тому числі з рейтингів інтерв’ю та звернень Блаженнішого Онуфрія, які були останнім часом в ефірі ТК «Інтер», повідомляє керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.
«Люди його чекають. У період, коли навколо багато спокус, сумнівів, людям хочеться знайти упевненість, заспокоїтися, почути те, що вони самі думають, від людини, який володіє незрівнянно високим авторитетом, — підкреслює Ганна Безлюдна. — … Завдяки телевізійному ефіру мільйони людей щотижня будуть причетні спілкуванню з Блаженнішим».
Тож щосуботи о 08:30 в ефірі телеканалу «Інтер» дивіться щотижневе звернення до віруючих Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія — «Слово Предстоятеля», слово, яке дає силу за часів тривог і спокус, агресії і розгубленості.